Εξοπλισμος

Ελεκτρο-χειρουργικη

Ελεκτρο-χειρουργικη

Ελεκτρο-χειρουργική, αφαίρεση ούλων για μπορούν να γίνουν εμφραξεις κάτω απο τα ούλα εφόσον υπάρχει εκει τερηδόνα. Πλαστική ούλων εφόσον τα ούλα το επιτρέπουν!
Reciproc

Reciproc

Το Reciproc ειναι ένα απο τα πιο κορυφαία συστήματά περιστρεφόμενου διευρυντηρα και χρησιμοποιηται στις απονευρωσεις!
Β&L

Β&L

Β&L σύστημα που χρησιμοποεί θερμότητα για την συμπύκνωση του εμφρακτικου υλικού (γκούτα πέρκας) στις απονευρωσεις. Έτσι επιτυγχάνεται καλυτερο αποτελέσμα στις απονευρωσεις!
Ηλεκτρικη Διαγνωστικη συσκευη

Ηλεκτρικη Διαγνωστικη συσκευη

Ηλεκτρική Διαγνωστική συσκευή που βρίσκει αν κάποιο δόντι ειναι ζωντανό η νεκρό! Η ίδια συσκευή βρίσκει και το ακροριζο στις απονευρωσεις!
Μηχανημα μιξης

Μηχανημα μιξης

Αυτόματο μηχάνημα μείξεις υλικών για αποτυπωμάτα!
Φωτογραφικη καμερα

Φωτογραφικη καμερα

Φωτογραφική κάμερα που χρησιμοποιείται στην κοσμητική οδοντιατρική συνήθως για το πριν και το μετα της θεραπείας.
Loops

Loops

Οι λουπες η loops ειναι Μεγεθυντικοι φακοί που κάνουν μεγενθυση 3.5 φορές απο το κανονικό και έτσι μπορώ να δω πραγματα και να κανω θεραπείες που αλλιώς δεν θα μπορούσα! Στις απονευρωσεις ειναι πολυ σημαντικός παράγοντας γιατι ψάχνουμε να βρούμε πολυ μικρούς ριζικούς σωλήνες! Οι συγκεκριμένοι φακοί έχουν φως με οπτικές ίνες!
Ενδοστοματικη καμερα

Ενδοστοματικη καμερα

Ενδοστοματικη κάμερα για να μπορείς να δείχνεις στον ασθενή πραγματα που δεν μπορει να δει απο μόνος του. Η εικόνα απεικονίζεται σε μεγενθυση όπως ειναι φυσικό και έτσι ο ασθενής καταλαβαίνει καλύτερα αυτό που επιθυμείς να του δείξεις !
Face bow bite registration

Face bow bite registration

Το face bow bite registration χρησιμοποιηται για να μπορέσει ο οδοντίατρος να καταγράψει τις σχέσεις των γνάθων σε ορισμένες επιθυμητές θέσεις όταν παίρνει αποτυπώματα για μεγάλες προσθετικές εργασίες!

UA-82750838-1